Viewnet-HQ

Kontakt ViewNet

Kontakt os for pris og ekspertrådgivning.

Tlf: +45 73 70 07 77

Mail: mail@viewnet.dk

ViewNet Systems er Dansk LED skærmproducent og leverandør med over 20 års erfaring i konstruktion og design inden for display teknologi.

Vi anvender nyeste LED-teknologi af høj kvalitet og designer innovative skærmløsninger som er driftsikre og med lang levetid. ViewNet’s skærme udmærker sig bl.a. ved at have højeste billedkvalitet under alle lysforhold med laveste strømforbrug i marekedet.

ViewNet er førende på 24-7 non-stop drift installationer med fleste installationer i skandinavien.

Direkte kontaktpersoner for rådgivning og support

Anders Dethlefsen

Anders Dethlefsen

CCO · Key Account Manager · Sales

Sven Eibye

Sven Eibye

CCO · Key Account Manager · Sales

Lars Dalvig

Lars Dalvig

CEO · Business Development · R&D

Helle Dalvig

Helle Dalvig

CFO · Project Management · Accountant

Alexander Dalvig

Alexander Dalvig

LED Display & IT Technician · Service and Support

Jeppe Brock

Jeppe Brock

Installation Technician

Mikael H. Thomsen

Mikael H. Thomsen

3D & Motion Graphic Designer · Customer Support Signage System

Frank

Frank

Software / IT · Customer Support · Signage System Fleet Management

Anton P. White

Anton P. White

Web- design & administration · IT Technician

Benjamin Dalvig

Benjamin Dalvig

LED Display & IT Technician · Service and Support

Ledige Stillinger

ViewNet Sønderborg Map

Her finder du os

Adresse

ViewNet Systems
Ingolf Nielsens Vej 20
6400 Sønderborg

Hovednummer og email

45 73 70 07 77
mail@viewnet.dk

CVR

32080901

 

ViewNet regnskab 2020:

2020 var et hårdt år for ViewNet Systems, med nedlukning, løbende produktionsstop og hjemsendelser. Vi har dog med hurtig og agil reaktion kunnet afbøde det værste. Kombineret med ekstraordinær hård indsats, stærk eksekvering og trofaste kunder, er det lykkes at komme gennem 2020 med et efter omstændighederne tilfredstillende resultat.

Vi har i 2020 øget og fokuseret på vores produktudvikling. Vi har investeret over 1,5 milioner kroner alene i software udvikling og har lanceret en stribe af nye og innovative skærmprodukter, specielt med fokus på strømbesparelse, øget billedkvalitet og innovativt cloud baseret styresystem. Vi fortsætter i 2021 med produktudvikling og investeringer i vores hardware og software skærmplatform. Det skal sikre vores kunde de bedste skærmløsninger som vi kan tilbyde og som er essentiel som dominerende markedsspiller. Vi vil fortsat øge fokus, specielt på de industrille applikationer, som vi oplever en høj vækst i og hvor vi har stærkt match. Dette segment lægger ekstra vægt på høj pålidelighed og stabilitet ifm 24-7 drift, lave driftsomkostninger og ekstra lang levetid. Vi vil fortsat fokuser på vores 4 kernemarkeder Danmark, Tyskland, Norge og Sverige. Specielt på de 3 eksportmarkeder forventer vi størst væskt i 2021.

Vi ser dog ind i en spirende finansiel uro og mange brancher og segmenter under forandring. Vi ser ligeledes en konsolidering og differentiering i markedet. Det har derfor aldrig været mere vigtig med solid og bæredygtig virksomhed som kan komme igennem de næste to år som vil være krævende. Med vores fortsatte satsning på innovative skærmløsninger og stærk eksekvering, forventer vi høj vækst i 2021 og accelereret vækst i 2022, når tingene her stabilisere sig.