Digital out-of-home

Detailhandel og Reklameindustrien

Billboard skærme, digital reklame skilte og in store skærme dedikeret til at give kommercielle budskaber.

Home/Brancher/Detailhandel

Dooh Detailhandel – Billeder der taler for sig selv

Tilpasset netop dit behov

Vi designer og opbygger din digital out-of-home løsning, så den passer præcis til dig. Størrelse og pixelafstand tilpasses rummet, så du opnår det perfekte billede, maksimal eksponering og synlighed.

Vores Service aftale levere drift sikkerhed og med ViewNet Spot kan vi også levere Professionelt Grafisk reklame materiale til dine skærme.

Støjfri og pålidelig

Vores Skærme er helt støjfri, takket være passiv køling fra det støbte og robuste aluminiumskabinet. Regn med høj pålide­lighed og levetid på 100.000 driftstimer.

Erfaring og professionalisme

Vores teknikere er Eksperter, når du har en aftale på plads med os, kommer vores teknikere og sætter skærmen op, kontrollere deres arbejde og du kan være sikker på at alt er rydeligt, pænt og i den fuldeste orden når de er færdige.

Dooh Reklame Industrien – Tusindvis af interaktioner

Få store resultater med store skærme.

Digitale Udendørs reklame (Digital out of home – Dooh) er på nuværende tidspunkt under 10% af det samlet digitale marked, et digitalt marked der indeholder online search adds, aps, banner reklamer mm. Men Dooh løsninger har en effektiv interaktions rate vel over 50% (læs artikel), gørende det et utroligt Lead værktøj.

Efterforskning af trafikdata indikere at på et strategisk valgt sted, kan et LED Skilt nå ud til 50+ tusinder folk om dagen, selv i udkanten af et af Danmarks mellem størrelses byer. Digitale skærme har ingen logistik omkostning efter det grafiske indhold er produceret. Kunden kan selv ændre indholdet over nettet med vores Cloud indholdsstyring.

Let at bruge

Med ViewNet Cloud indholdsstyring skifter du let annoncer på flere skærme i en enkelt arbejdsgang. Vores software er designet til brugervenlighed, og modtager regulære opdateringer og forbedringer. Sæt en reklame kampagne op og udgiv den automatisk inden for specificeret tid og dato, ligesom med populære online reklame platforme. Design kompagnier der sælger tids segmenter til mange forskellige kunder. Facade skærme og Billboard skærme er med deres høje pålidelighed, vores SuperBlack og Cloud CMS Tech, perfekte til 24/7 udendørs brug.

ViewNet Drifts aftale

Ikke interesseret i at administrere en skærm? Med en ViewNet Drifts aftale. Klare vi indholdet på din skærm. Du levere billede materiale og stipulere et formål, og vores team af grafiske designere laver spots og indhold til jer og sørger for at de kommer på skærmen efter din plan, uden du skal tænke vider over det.

Her er et udvalg af cases til inspriation.