Viewnet Systems Historie

History of viewnet systems

Åboulevarden_LED_Storskærm_ViewNet_Elektroluma

Mere Historie

Vores Værdier

Teknologi og viden 

Vi levere produkter af høj teknisk kvalitet og vil at verdenen bliver bedre for de løsninger vi levere. Vi stræber efter at forbedre de metoder der bruges for at udtrykke kommunikation inden for vores felt og arbejder hårdt på at opfinde nye måder at bruge vores teknologi på.

Natur

Med vores sol drevet LED skærme samt teknologiske innovation på strøm besparelse, forsøger vi at vise at man kan kombinere økonomisk mulighed og klima bevidsthed, uden at det er en hindring.

Kultur

Kultur og kunst er et blødt punkt for firmaet. Vores produkter er unægtelig forbundet med begge. Vi er glade for værdien af det moderne føle vores produkter giver et bybillede, samt for informations deling på gade plan af kultur events. Vi er glade for at kunne arbejde sammen med Kummuner til at få sprædt viden om lokal kultur.

Viewnet-Storskærm-infopylon-Sønderborg-a
ViewNet-Holbæk365-Pylon-Infoskilte
ViewNet_Aarhus-Kommune_Outdoor_infopylon_Solar_XL+Pylon
ViewNet-Holbæk365-Pylon-Infoskilte

Arbejdes Kultur

Folk her arbejder fordi de kan lig at lave arbejdet, fordi de dyrker at udfordre sig selv. For arbejdet er ofte udfordrerne, og på gangene her ved Viewnet systems finder du folk der er villige til at prøve kræfter med udfordringer der er uden for hvad de nødvendigvis er ansat til. Alle tager fat og tør prøve.

Nogle af de dygtigste mennesker I landet er her med os og vi har vundet flere priser på deres gå på mod og indsats.

Kantinen er et miljø af glæde, hvor arbejdere på gulvet og kontor personale mødes og snakker og ler, deler historier og inspiration.

Viewnet Systems gør en indsats for at folk er stolte af at arbejde her og trives.

 

Mission Statement

Vores formål

Vi har et simpelt formål. Vi vil levere et kvalitets produkt, med omtanke for kundens behov.

Vi arbejder hårdt på at forstå kunden og hvor de kommer fra, tager hånd om de unikke udfordringer der er på et givet projekt.

For os er et projekt ikke bare at smide en skærm op. Det er en Ingeniør process, en analyse af optisk og teknisk forhold og et logistisk planlægning forløb. Hvor intet tages for givet, hvor vi tager tid til at sørge for det er gjort rigtigt.

Vi arbejder for at gøre dit projekt til en success. Og er stolte af den indsats vi levere.

Når du tager kontakt til os, og taler med en af vores projekt ledere. Så være rolig ved tanken, at der sidder et team af folk bag dem, et solidt og dygtigt team, der er ivrige efter at levere et godt produkt og et godt resultalt.

ViewNet_LED_Storskærm_Alsion_Montage

Viewnet Systems Økonomi Report

ViewNet regnskab 2020:

2020 var et hårdt år for ViewNet Systems, med nedlukning, løbende produktionsstop og hjemsendelser. Vi har dog med hurtig og agil reaktion kunnet afbøde det værste. Kombineret med ekstraordinær hård indsats, stærk eksekvering og trofaste kunder, er det lykkes at komme gennem 2020 med et efter omstændighederne tilfredstillende resultat.

Vi har i 2020 øget og fokuseret på vores produktudvikling. Vi har investeret over 1,5 milioner kroner alene i software udvikling og har lanceret en stribe af nye og innovative skærmprodukter, specielt med fokus på strømbesparelse, øget billedkvalitet og innovativt cloud baseret styresystem. Vi fortsætter i 2021 med produktudvikling og investeringer i vores hardware og software skærmplatform. Det skal sikre vores kunde de bedste skærmløsninger som vi kan tilbyde og som er essentiel som dominerende markedsspiller. Vi vil fortsat øge fokus, specielt på de industrille applikationer, som vi oplever en høj vækst i og hvor vi har stærkt match. Dette segment lægger ekstra vægt på høj pålidelighed og stabilitet ifm 24-7 drift, lave driftsomkostninger og ekstra lang levetid. Vi vil fortsat fokuser på vores 4 kernemarkeder Danmark, Tyskland, Norge og Sverige. Specielt på de 3 eksportmarkeder forventer vi størst væskt i 2021.

Vi ser dog ind i en spirende finansiel uro og mange brancher og segmenter under forandring. Vi ser ligeledes en konsolidering og differentiering i markedet. Det har derfor aldrig været mere vigtig med solid og bæredygtig virksomhed som kan komme igennem de næste to år som vil være krævende. Med vores fortsatte satsning på innovative skærmløsninger og stærk eksekvering, forventer vi høj vækst i 2021 og accelereret vækst i 2022, når tingene her stabilisere sig.