Storskærme til indendørs brug

ViewNet designer og udvikler LED stor­skærme til dit specifikke behov. Oplev førsteklasses billedkvalitet i mødelokaler og showroomsdetailhandeltv-studier og Virtuel event LED studier

Mødelokaler og showrooms

ViewNet’s imponerende 4K og 8K storskærme, med nyeste micro LED teknologi, sikrer fremragende og detaljeret UHD billedkvalitet med HDR support til attraktive priser.

Præsentation i verdensklasse

ViewNets højopløselige LED storskærme giver dine præsentationer en spektakulær og storslået oplevelse i helt nye dimensioner med højeste billedkvalitet. ViewNets Pro LED storskærme med banebrydende micro skærmteknologi giver dig en virkelig eksklusiv oplevelse. En enestående billedkvalitet og et design, der er en fryd for øjet, gør, at denne skræddersyede skærmløsning har en stærk wow-faktor, i dit møde eller showroom – Bigger is Better!

Passion for Picture Quality – Oplev storslået og enestående billedeoplevelse

ViewNet Pro LED storskærme er baseret på en ny generation af skærm teknik, som skaber en fantastisk og fordybende billedeoplevelse. Den imponerende skræddersyede skærmløsning giver ethvert rum et strejf af klasse. Den dybe kulsorte farve, de klare farver og en utrolig detaljerigdom giver en naturtro gengivelse på et helt nyt niveau.

Populærre skærmstørrelser:

ViewNet UHD LED storskærm i lyst mødelokaleProjektor i lyst mødelokale

ViewNet LED kontra projektor

ViewNet UHD skærm eller projektor?

Markant bedre sortniveau

En LED skærm har et fantastisk billede med imponerende kontrastforhold og klare farver, under alle lysforhold, selv ikke direkte dagslys kan få en LED skærm til at blegne. Søvndyssende mørkelægning er ikke længere nødvendig.

Nu er det endeligt muligt:

  • Højeste billedkvalitet uden udvasking af kontrast og farver i lyse lokaler.
  • Mere end 10 års drift uden udskiftning af pære.
  • Skærmen kan nu gøres så stor som ønsket uden kritisk og bøvlet installation af flere Projektorer.
  • Alle tænkelige skærmstørrelser er nu muligt.
  • Den er helt støjfri

Vedligeholdelsesfri og ligetil

Spar omkostningerne ved udskiftning af dyre projektorlamper og filtre. Slip for bøvlet med at justere vinkel, fokus og keystone korrektion. I modsætning til de fleste projektor, skal LED skærme ikke først varme op, men er klar med det samme.

Detailhandel

Tilpasset netop dit behov

Vi designer og opbygger din skærm, så den passer præcis til dig. Størrelse og pixelafstand tilpasses rummet, så du opnår det perfekte billede. og maksimal eksponering og synlighed.

Økonomisk i drift

Skærmen er med sit lave strømforbrug meget energi­besparende, hele 40% lavere end standard LED skærme.

Støjfri og pålidelig

Den helt støjfri, takket være passiv køling fra det støbte og robuste aluminiumskabinet. Regn med høj pålide­lighed og levetid på 100.000 driftstimer.

Professionelt TV studie, Virtuel event LED studie, Live streaming og Webinar i verdensklasse

ViewNets højopløselige Pro Studio storskærme giver dit nye TV studie helt nye dimensioner og muligheder med knivskarpe storskærme. Virtuel LED studie bygges let op med View Pro Studie storskærme, i enten buede og eller kvadratisk rum opbygning. Met et virtuel LED studie, opnås en langt bedre interaktion med indhold sammenlignet med traditionel green screen setup.

ViewNets Pro studio storskærme er alle kalibreret til korrekt farvetemperatur, lav latency og høj fremerate for at sikre korrekt og knivskarp billedegengivelse til TV optagelse. Pro skærmene har højeste stabilitet med redundant skærmopbygning som sikrer at udsendelsen afvikles helt uden kedelige overraskelser.

ViewNet’s imponerende HD og UHD Studie storskærme, med nyeste micro LED teknologi, sikre framragende og detaljeret billedkvalitet med HDR support til attraktive priser.