Indendørs Storskærme

ViewNets Indendørs storskærme er designet til at levere et krystal klart billede.

Vores focus er på industrien og Detail. Hvor vi har erfaring inden for mødelokale skærme og facade eller butiksskærme skærme til Detail. Du kan finde mere om vores detail handel skærme her i vores afsnit om højprofil branding.

Dog er indendørs skærme meget flexible og kan bruges til mange ting ud over hvad man kunne forvente. Vi levere f.eks. skærme til Film & TV industrien hvor de fungere som 3D studio. Og baggrund til TV studio, se vores TV2 eller DR Case for mere om dette.

Home/Produkter/Indendørs Storskærme
ViewNet-LED-Storskærm-Mødelokale-Showroom-Sønderborg

Det fede møde lokale

Vores mødelokale er temmelig fedt. Vi har en væg til væg storskærm som chefens børn bruger til at spille computer spil på når de er på besøg ude på fabrikken.

Det til side er en LED Storskærm som mødelokale skærm, i stedet for en projektor, virkelig imponerende. Billedet til venstre er af den gamle skærm, den nye er “lidt” større.

 

Fungere i sollys

Bag fotografen er der adskillelige vinduer. En LED Storskærm er ligeglad med genskin fra sol lyse, kontra en projektor, selv direkte sol lys rør den knapt nok. Du har altid et klart og tydeligt billede med en af vores skærme.

 

Showroom

Her er en case vi engang havde, hvor vi konverterede vores mødelokale til showroom for en uge.

Her kan man tydeligt og praktisk se hvordan chefens børn totalt har invaderet fabrikken med bløde stole og spilkonsoller.

Vi fik dem endeligt javet ud og fik sat en film på istedet.

Bebærk billedet der side om side viser projektor og storskærm, det svært da projektoren ikke helt kan klare dagslyset, kik efter western vogen. Projektoren er der et sted.

ViewNet Facadeskærm oversigt - Udendørs LED Storskærme

Skærme i alle størelser

Ikke alle har plads til en kæmpe skærm i deres mødelokale. Det er naturligvis noget vi har noget for.

 

Ligesom med 1. 2. 3. Pylon! kan du vælge en størrelse og kontakte en af vores repræsentanter med detaljerne og så klare vi resten.

Og hivs du har specielle ønsker er det sansynligvis noget vi kan klare.

 

 

 

Eksempler fra vores kunder

Vi har nogle eksempler på kunder der har brugt en LED Storskærm til et møde lokale, i en størelse der lige passede dem.

Sydbank har installeret en storskærm til et konferance lokale. Nordea Metro, lavede en infoskærm omkring kandten af deres handelsgulv, og Danfoss har et Executive mødelokale med en LED storskræm.