Udendørs Storskærme

Hvad er en udendørs storskærm

Udendørs storskærme, også kaldt LED wall eller Facade Storskærme. Er et samlet udtryk for en LED storskærm Designet til 27/7 udendørs brug.

Stort udvalg, en skærm til alle behov

ViewNet Udendørs storskærme kommer i alle størrelser. Se også vores Service Station Pyloner eller Infoskærme til Kommunale, for andre muligheder og ideer.

Home / Produkter / Udendørs Storskærme

Komunikation med Udendørs Storskærme

Synligører dine aktiviteter

Spred budskabet om koncerter, forestillinger og events. LED facade storskærme skaber opmærk­somhed der hvor folk kommer, både i fuld sol og en mørk vinteraften.

Styrker dit brand

Med ViewNet PixelClear Cloud indholdsstyring skifter du let annoncer på flere skærme i én enkelt arbejdsgang. Facadeskærme er med deres høje pålidelighed og fleksible indhold perfekte til 24/7 outdoor advertising.

 

 

ViewNet ECO SuperBlack

Bedre udendørs farver og skarp kontrast

Vores ECO SuperBlack Skærme er specielt Designet til udendørs brug. Med Unique technologi der gør kontrast skarpere i solskin uden at øge energi forbruget.

Energibesparelse uden tab af kvalitet

ECO SuperBlack teknologien, der øger billede kvaliteten i sollys, øger samtidig levetiden af din LED Storskærm og sænker Drifts omkostningerne. Hvilket gavner både tegnebogen og Miljøet i sidste ende.

 

Skriv til vores repræsentanter

Etableringen af en udendørs storskærm starter med et overblik over området hvor man ønsker at sætte den op. Der skal en del beregninger til for at sørger for at en skærm fungere efter hensigten. Skriv til vores repræsentanter og fortæl dem om detaljerne. Så kan de give et tilbud for etablering.

Størrelses oversigt

Her kan du se en oversigt over standard størrelser. Hvis du har brug for noget ud over standarden eller har fundet noget du kan lig så skriv til vores Key Account managers og fortæl dem detaljerne for dit projekt og de klare resten.

ViewNet Facadeskærm oversigt - Udendørs LED Storskærme
ViewNet Pylonoversigt - Udendørs LED info pyloner
Anders Dethlefsen

Anders Dethlefsen

CCO · Key Account Manager · Sales

Sven Eibye

Sven Eibye

CCO · Key Account Manager · Sales

Digitalt storskærmssystem – dynamisk og aktuelt medie

En LED-storskærm er et meget effektivt og prisbilligt medie, med nem styring og planlægning. Ikke mere papirprint og trykfarve – en grøn forskel!

Effektiv og yderst fleksibel visning af budskaber, som alternativ til trykte bannere og plakater. ViewNet modulopbygning giver mulighed for at få netop den størrelse og opløsning, som passer bedst til bygningen, stedet og opgaven.

ViewNets ECO SuperBlack skærme udmærker sig bl.a. ved at have højeste billedkvalitet under alle lysforhold med laveste strømforbrug i marekedet, også i stærkt sollys.

ViewNet ECO SuperBlack storskærme sikre derfor lavt strømforbrug, lang levetid og absolut laveste driftsomkostninger med garanti.

Indholdet er nemt at styre med ViewNet PixelClear CMS cloud system, som også kan anvendes sammen med andre informationsskilte, som enten er fra ViewNet eller andre.

I indholdsarkivet er der redigeringsmuligheder. Varigheden og rækkefølgen af spotvisninger kan indstilles.

Alle ViewNet LED skilte er udstyret med automatisk indstilling af lysstyrke i forhold til lyset i området. Tænd- og slukketider kan indstilles efter individuelle behov og ønsker – konstrueret efter 24 timers drift.