Kommunal Skiltning

LED-Info Skærme til formidling af kommunale tilbud, kultur og lokale budskaber.

Kommunal Skiltning

LED-Info Skærme til formidling af kommunale tilbud, kultur og lokale budskaber.

Home/Brancher/Kommunal

LED Info Pyloner og ViewSolar

En af de største udfordringer for kulturelle tilbud er at få budskabet ud om en given aktivitet. Digital skiltning med LED Info Pyloner giver ny mulighed for formidling af aktualiteter samt øget eksponering og profilering.

ViewNet producere klimavenlige ViewSolar Solcelle drevet LED Info Pyloner med den nyeste teknologi udviklet i samarbejde med Syddansk Universitet. Laveste strømforbrug med markedets bedste billedkvalitet, også i sollys. Minimalistisk og stramt design, som giver et moderne og diskret udtryk i bybilledet. Fås som enkelt- og dobbeltsidet model.

ECO SuperBlack pyloner har HD opløsning som sikrer at indholdet gengives skarpt og detaljeret. Dette øger det professionelle udtryk enormt da alt nu kan læses i fuld detalje grad selv i den skarpeste sol, med lækker kontrast.

ViewSolar pylonerne med den integrerede 1KW solcellepanel er selvforsynet med strøm det meste af året ved optimal position. 

 

Om pyloner

Info pyloner levere aktuelle budskaber til trafikanter og fodgængere. Mængden af indtryk kan være ganske overraskende og en LED Pylon er en fantastisk investering som formidlings infrastruktur. Antallet af visninger på en dag er afhængig af location, nogle af vores kommunale skærme har et beregnet visnings tal op imod 50k visninger om dagen, hvilket er tal oftest set hos reklame bureauer. 

Daglig Brug af pyloner

Virksomheder der bruger pyloner, er ofte dem der har hyppige ændringer eller budskaber der skal stå tydeligt i lang tid.

En LED Storskærms farver falmer ikke over tid og der skal ikke printes nyt materiale.

Det færdige digitale materiale skal bare sendes til pylonen via online CMS software og det er øjeblikkeligt live. En grafisk designer eller medie ansvarlig kan gøre dette fra enhver sted med internet.

 Vi tilbyder oplæring I vores Cloud CMS system eller hvis ønsket har vi også mulighed for at lave en drifts aftale hvor vi står for at budskaber laves og/eller leveres til jeres skærme efter jeres plan.

Tal med en af vores rådgivere om de forskellige finansierings muligheder vi tilbyder, og  spørge gerne om hvad end spørgsmål i vil have afklaret.